referenties loes live and learn

"In een kleinschalige groep, actief aan het werk gezet worden, praktijkgericht en met als uitgangspunt anders gaan denken en anders tegen zaken aan gaan kijken. Mooi om alles direct op de werkvloer toe te kunnen passen!"

− Stan van den Elsen, Floormanager restaurant Luif

"Marloes staat haar mannetje. Ze is zakelijk, kundig en betrouwbaar. Bij Enexis weet ze mensen te motiveren en spiegelen. Ze onderscheidt zich door haar daadkracht. Enexis huurt haar in voor training en coaching in communicatie, conflicthantering en persoonlijke effectiviteit."

− Hans Caris (Opleidingscoordinator Enexis)

"Marloes is iemand die een vrolijke en open houding heeft. Ze staat voor een goede voorbereiding, goede begeleiding en ze helpt bij de borging van trainingen en coaching. Onze medewerkers zijn bewust aan de slag gegaan met wat ze geleerd hebben. Voor mij onderscheidt Marloes zich door haar inspirerende en authentieke houding."

− Angelique Reemers (Manager Klantenservices, Rabobank Weerterland en Cranendonck)

"Als ik Marloes kort zou omschrijven, denk ik aan energie, gedrevenheid en “to-the-point”. Ze helpt mensen om inzicht te krijgen in zichzelf. Door haar training en coaching heeft ze bij ons team alle neuzen dezelfde richting op gekregen. De toegevoegde waarde van Marloes ligt in het feit dat zij mensen door haar brede ervaring altijd enthousiast krijgt voor een verandering."

− Nicole Muntendam (Hoofd Hotelservices Sint Anna Ziekenhuis Geldrop)

"Toen ik Marloes uitnodigde voor een kennismaking kwam er iemand binnen die sociaal, spontaan, open en vriendelijk was. Ze was geïnteresseerd in mijn probleem cq wensen en zocht naar de beste oplossingen/methodes hoe ze daaraan kon voldoen."

− Robin (Student Geneeskunde, kreeg Personal Coaching)

"Als ik Marloes kort mag omschrijven, staat ze voor: Sensitief, streng maar rechtvaardig, geïnteresseerd in collega’s en studenten, harde werker, positieve uitstraling, representatief, collegiaal, meedenkend, commercieel, gaat voor kwaliteit! Al met al een collega waar ik trots op ben en zeer fijn mee samenwerk"

− Nanneke Christiaanse, Vestigingsmanager 

Tio

"Samenwerken met Marloes betekent: actie, leren, daadkracht, eerlijkheid, feedback, samenwerken. Marloes en ik werken samen omdat we elkaar versterken. Het lukt ons om onze klanten te laten inzien wat er nodig is om resultaatgericht te zijn. We schudden je wakker, we rammelen aan je team en we bereiken dat je succesvol bent"

− Thalita Smit, Eigenaar Smit & Cornelder Training

 

De Gouden Cirkel van Marloes

Wij hebben samen met Marloes een ontzettend leuke en leerzame personeelsdag gehouden. Zeker door de inbreng van Marloes is iedereen op de werkvloer terug gegaan naar zichzelf met de vraag “waarom” zij doen wat zij doen. Waarom werken ze bij ons? Door de heldere uitleg van de Gouden Cirkel door Marloes, kreeg iedereen het inzicht waarom ze aan het begin deze vraag stelde. Het opstellen van 4 kernwoorden, voorbeelden en filmpjes uit de praktijk en de opdrachten na deze dag, zorgden ervoor dat we vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Het is nu aan het personeel om hiermee aan de slag te gaan, het begin is in ieder geval gemaakt. Wellicht schakelen we in het vervolgtraject Marloes ook nog in om te bekijken wat we al bereikt hebben en waar we nog meer kunnen gaan sturen. Een zeer waardevolle inbreng voor ons bedrijf.

Minette Lommers
Directrice Zwembad den Ekkerman


Meer inzicht in mijn ik

Met regelmaat denk ik terug aan de coachgesprekken met Marloes. Ik heb dat ervaren als een fijne tijd, ook al kwamen er een paar keer onderwerpen ter sprake, die minder fijn waren. Maar ook dat heeft me zaken laten inzien, waar ik nu verder mee kan. Marloes heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn ik. Ik vind het mooi, als je die gave hebt als coach. De sessie met de paardencoach, die Marloes had geregeld, was heel bijzonder. In mijn functie als manager geef ik leiding en maak ik met anderen verbinding. Op die 2 punten heeft het paard mij prachtig gespiegeld en inzichten gegeven waarmee ik dagelijks aan de slag kan.

Karin de Hart
Work Force Manager
Enexis


Verhaal van een student

Toen ik Marloes uitnodigde voor een kennismaking kwam er iemand binnen die sociaal, spontaan, open en vriendelijk was. Ze was geïnteresseerd in mijn probleem cq wensen en zocht naar de beste oplossingen/methodes hoe ze daaraan kon voldoen.
Voor mij is Marloes een professionele coach, die coaching op maat biedt, op een leuke en leerzame manier. Voor Marloes is niks teveel. Ze gaat er helemaal voor om de gestelde leerdoelen zo goed mogelijk te vervullen.
De resultaten die Marloes bij mij heeft bereikt, zijn het aanleren van communicatie-en gesprekstechnieken waarbij ik me bewuster ben geworden van mijn verbale en non- verbale communicatie. Ze heeft me begeleid bij mijn specifieke voorbereiding op sollicitatie- verkoop-, en arts-patient gesprekken.
De trainingen en coaching door Marloes onderscheiden zich doordat ze betrokken is bij jou als persoon of groep. Mocht het doel niet behaald zijn, dan doet ze er alles aan dit alsnog te realiseren! Ze is erg meedenkend met het probleem. Daarnaast is ze flexibel, je kunt met haar alle kanten op en niks is haar teveel!

Kortom een super coach, die er helemaal voor gaat!

Robin (Student Geneeskunde, kreeg Personal Coaching)