live_and_learn

Een leven lang leren

Leren kunnen we op veel manieren. Dat begint bij onze geboorte en houdt nooit op. Ik heb de ervaring dat als mensen openstaan voor diverse manieren van leren, er iets heel moois ontstaat. Je krijgt zin in iets nieuws, je wordt bewust van nieuwe mogelijkheden en er ontstaat ruimte en energie. Er komt weer een glimlach!

Lang leven het leren!

Een studieboek kan heel leerzaam zijn, maar wat dacht je van een wereldreis maken?
Lopen leren we met vallen en opstaan. Autorijden leer je pas nadat je je rijbewijs hebt gehaald. Oefenen dus.

Wat kunnen we leren van andere, bijvoorbeeld Oosterse, manieren van leren? Leren in stilte, door te luisteren naar dat wat er is en te ervaren wat dat met je doet.

Bewust Zijn

Leven en leren zie ik als een continue ontwikkeling in bewust zijn. Je eigen “zijn” heeft al lang alle inzichten in zich. Je eigen “zijn” voelt al lang of het wel/niet goed is in je (werk)omgeving. Je bent het misschien kwijtgeraakt ergens onderweg. Eenmaal weer bewust, kun je ook veel bewuster kiezen hoe je met jezelf, de ander en je omgeving om wilt gaan.

Ontwikkeling en groei

In mijn trainingen en coaching ontwikkel je de kunst om bewuster te zijn en te worden. Daarmee bereik ik dat teams een winning team worden. Daarmee bereik ik vooral dat jullie nieuwe inzichten gaan toepassen in de praktijk. Actie en doen.
Resultaat: bewustzijn, ontwikkeling, verbetering, verandering, ruimte, energie en geluk. Vanuit vertrouwen je gewenste resultaten bereiken.

Zweverig?

Om het kort en anders te zeggen: denken en analyseren, voelen, ervaren en beleven, mediteren en observeren: het kan ons allemaal zo veel leren.
Mocht je dit te zweverig overkomen? Loes’ no-nonsense aanpak en pragmatisme weten altijd een goede balans te creëren tussen “hard” en “zacht”, tussen “mannelijke energie” en “vrouwelijke energie”, tussen “zweverig” en ”realistisch”.

Wetenschappelijk onderbouwd

Door mijn studie, bijscholing en ervaring werk ik met diverse methodieken, literatuur en trainings- en coachinstrumenten.

 

“Leven is het meervoud van lef”