Loes

Fascinatie

Aangenaam, Marloes Swinkels (1971), sinds 1998 trainer-coach van beroep. Of eigenlijk al veel eerder, want op jonge leeftijd al had ik een fascinatie voor mens en gedrag. Als jongste van 5 kinderen leerde ik te leven en werken in teamverband. Zowel thuis, op school als bij vrienden keek ik met verwondering naar verschillen tussen mensen.
Ik was al jong gevoelig voor sfeer, ik dacht veel daarover na en ik was veelal bezig om mensen te verbinden.

Kennis

Toen ik ouder werd en tijdens mijn studie, besefte ik nog meer het belang van communicatie tussen mensen. Wie heeft de leiding, hoe doe je dat en hoe krijg je anderen mee? Hoe kun je resultaten bereiken en welke communicatie helpt daarbij? Wanneer ontstaan misverstanden en spanningen en hoe kun je die oplossen?

Alle talen

Taal is een rode draad door mijn leven en dan bedoel ik “taal” in de breedste zin van het woord. Woorden, teksten, kunst, gedichten, lichaamstaal, uitdrukking, verbeelding, taal uit het hart, creatie, wikipedia, stiltetaal, blogs, krant, theater.
Ik prijs me gelukkig dat ik iedere dag bijdraag aan de “taal” tussen mensen.

Met een glimlach

Dat doe ik met veel enthousiasme en daadkracht, eerlijkheid en optimisme. Je kunt op me vertrouwen en ik houd van resultaat. Ik leg snel de vinger op de zere plek en toch word ik als lief gezien. Humor en lachen zijn voor mij dagelijkse noodzaak. Mijn kennis en ervaring helpen me om deskundig te zijn in mijn vak. Mijn gevoel en intuïtie helpen me om mezelf te zijn in mijn vak.
Schrijven doe ik ook graag en daarvoor verwijs ik je naar Loes’ Blog.